De 5 favoriete iPhone-apps van 2011 van forummoderator King1987

Forummoderator King1987 geeft een lijstje met zijn favoriete apps van 2011. Er zitten serieuze apps tussen zoals ING Bankieren, Navigon en Twitter, maar ook een vermaakapp zoals Dumpert. En voor het lezen van Apple-nieuws: OMT en Appletips.

best-of-2011In aanloop naar 2012 laten we elke dag onze redacteuren en forummoderators aan het woord over hun favoriete apps van 2012. King1987 (Eelco) is al heel wat jaren actief als moderator van iPhoneclub. Hij heeft gekozen voor een mix van serieus en vermaak: een navigatie-app, apps om te twitteren, nieuws te lezen en te bankieren, maar ook een app om ongegeneerd grappige filmpjes te kijken.

Twitter

Voor mij is dit nog steeds dé Twitter-app voor de iPhone. Ik heb ook Tweetbot en Tweetdeck op m’n iPhone staan, maar de Twitter-app is toch overzichtelijker voor mij. Zeker de nieuwe update is heel handig met meerdere accounts. Het nadeel is wel dat de DM niet meer onder een tabje zit. Ook de #Ontdek tab is leuk, zo zie je veel beter wat er hot is op Twitter.

twitter icoonTwitter
Categorie: Sociaal netwerken
Prijs: Gratis

Dumpert

De site die ik normaal dagelijks check, nu lekker op m’n iPhone. Leuke filmpjes of stomme foto’s. Je kan ze heel makkelijk en snel even bekijken op de iPhone. Nadeel: de reclame die je niet (gratis) kan wegklikken.

dumpert icoonDumpert
Categorie: Amusement
Prijs: Gratis

OMT-app/Appletips-app

Deze twee schaar ik even samen onder nummer 3. Voor een Apple-liefhebber als ik zijn dit de twee apps waardoor ik op de hoogte blijf van het allerlaatste Apple nieuws. Uiteraard hoort onze eigen iPhoneclub-app hier ook bij, maar die is niet uit 2011.

one more thing icoonOne More Thing
Categorie: Nieuws
Prijs: Gratis

appletips icoonAppletips
Categorie: Naslagwerken
Prijs: Gratis

Bankieren

De geweldige app van ING. Wat een verbetering hebben ze daar van gemaakt ten opzicht van de slechte app uit 2010. Een hele overzichtelijke app met je rekeningen, spaarrekeningen en de mogelijkheid voor het overmaken van bedragen.

ing-bankieren-icoonING Bankieren
Categorie: Financieel
Prijs: Gratis

Navigon

De nieuwe versie 2.0 is echt perfect. Een mooi design, snelle pick up van gps-signaal (of is dat mijn 4S?) en de mogelijkheid om alleen de landen toe te voegen die je wilt gebruiken. Top! (ik heb de Europa versie, dus dat scheelt heel veel landen).

navigon europa icoonNavigon Europe
Categorie: Navigatie
Prijs: €54,99

Dit artikel is onderdeel van een serie. Lees alle bijdragen van onze redacteuren en forummoderators: De 5 favoriete iPhone-apps van….

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 december 2011, 10:34
Categorie Uncategorized
Onderwerpen apps, dumpert, ing bankieren, Navigatie, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.