Duitse operator belooft volgende iPhone in september

De Duitse provider Mobilcom-Debitel verwacht de volgende iPhone in september. In een bericht aan klanten zeggen ze dat de iPhone vanaf september te koop is, misschien met 4-inch scherm en 1 GB werkgeheugen.

smartphone mobilcom debitelDe Duitse provider Mobilcom-Debitel heeft aangekondigd dat de volgende generatie iPhone vanaf september te koop is. Onder het kopje ‘Alles over de iPhone’ schrijft de operator:

In september is het eindelijk zover: een nieuwe generatie smartphone komt in de handel. Mobilcom-Debitel informeert u indien gewenst gratis over alle wetenswaardigheden rondom de iPhone.


Vervolgens kun je je inschrijven voor een nieuwsbrief. Op de website van het bedrijf is Mobilcom-Debitel toch iets voorzichtiger: ze spreken over ‘das neue Smartphone’ zonder over de iPhone te spreken en suggereren dat er een 4-inch scherm en een dunner uitgevoerd in-cell touchscreen in komt. Een snellere processor, betere grafische prestaties of 1 GB werkgeheugen staan ook op het verlanglijstje met mogelijke verbeteringen. Uit de afbeelding die de operator heeft gebruikt (zie hierboven), kunnen we een apparaat ter grootte van een papierversnipperaar verwachten.

mobilcom debitel 1

Eerdere geruchten wekten de indruk dat de iPhone op 21 september in de VS in de verkoop gaat en daarna pas in de eerste week van oktober in Europa komt. Geruchten wijzen op 5 oktober. De informatie die de Duitse provider geeft, wijkt daar vanaf. Resteert de vraag: wie vind je het meest betrouwbaar, de website iMore of een Duitse provider?

mobilcom debitel 2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 augustus 2012, 16:46
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp duitsland

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.