Drie nieuwe lederen hoesjes van Orbino

Orbino heeft drie nieuwe iPhone 3G-cases uitgebracht, gemaakt van rundleer of van exotisch leer: struisvogel en krokodil. Met prijzen die oplopen tot bijna $400 krijg je wel iets bijzonders.

Orbino iPhone 3GOrbino is een relatief onbekend merk, dat luxe leren beschermhoesjes maakt. Voor de iPhone 3G hebben ze drie nieuwe modellen uitgebracht: de Strada Tre, Tasca Pocket en Pantera Flap. De Strada Tre is gemaakt van Toscaals leer en is verkrijgbaar in zes kleuren normaal leer en in twee bijzondere leersoorten: struisvogel en krokodil.

Bij de laatstgenoemde zou het wel eens om echt krokodillenleer kunnen gaan (en geen gewoon leer met een reliëfprintje), want de case kost $370. Hetzelfde model in rundleer kost $100. De Tasca Pocket is een envelopmodel met een sluitflap in vier kleuren of exotisch leer, met een prijs van $120 tot $350. De Pantera Flap heeft ook een sluitflap, maar sluit met een magneet. Verkrijgbaar in vier kleuren of exotisch leer, beginnend bij $150 en oplopend naar $370 voor het model in krokodillenleer. Alledrie modellen kun je ook in custom-uitvoering bestellen voor een paar dollar meer.

Bestellen kan alleen via de website van Orbino, die de cases wereldwijd verzendt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 oktober 2008, 16:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, vogels

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.