Drie nieuwe lederen hoesjes van Orbino

Orbino heeft drie nieuwe iPhone 3G-cases uitgebracht, gemaakt van rundleer of van exotisch leer: struisvogel en krokodil. Met prijzen die oplopen tot bijna $400 krijg je wel iets bijzonders.

Orbino iPhone 3GOrbino is een relatief onbekend merk, dat luxe leren beschermhoesjes maakt. Voor de iPhone 3G hebben ze drie nieuwe modellen uitgebracht: de Strada Tre, Tasca Pocket en Pantera Flap. De Strada Tre is gemaakt van Toscaals leer en is verkrijgbaar in zes kleuren normaal leer en in twee bijzondere leersoorten: struisvogel en krokodil.


Bij de laatstgenoemde zou het wel eens om echt krokodillenleer kunnen gaan (en geen gewoon leer met een reliëfprintje), want de case kost $370. Hetzelfde model in rundleer kost $100. De Tasca Pocket is een envelopmodel met een sluitflap in vier kleuren of exotisch leer, met een prijs van $120 tot $350. De Pantera Flap heeft ook een sluitflap, maar sluit met een magneet. Verkrijgbaar in vier kleuren of exotisch leer, beginnend bij $150 en oplopend naar $370 voor het model in krokodillenleer. Alledrie modellen kun je ook in custom-uitvoering bestellen voor een paar dollar meer.

Bestellen kan alleen via de website van Orbino, die de cases wereldwijd verzendt.

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.