Drie nieuwe iPhones in iPhone OS 4 beta 1 aangetroffen

In de iPhone OS 4 beta 1 lockdownd heeft iH8sn0w aanwijzingen aangetroffen voor drie nieuwe iPhone-modellen.

lockdowndiH8sn0w heeft een afbeelding gepubliceerd waarin drie verschillende iPhone-modellen te zien zijn. Het gaat om iPhone3,1, iPhone3,2 en iPhone3,3. Naast de normale GSM-versie van de iPhone zou het om uitvoeringen voor Verizon of een afwijkende uitvoering voor de Chinese markt kunnen gaan. De iPad1,1 staat ook in het lijstje; dit is de huidige iPad met Wi-Fi. De iPad0,1 zou een prototype van de iPad kunnen zijn en de iProd2,1 is een onbekend apparaat. Mogelijk gaat het hierbij om een iPad met camera aan de voorzijde. iH8sn0w trof de toestellen aan in de iPhone 4 beta 1 lockdownd (een deamon die systeeminformatie levert, zoals IMEI-nummer).

Er zijn nog meer aanwijzingen dat er een nieuwe iPhone aankomt, want de Canadese provider SaskTel heeft alvast aangekondigd dat ze vanaf juni de nieuwe iPhone gaan verkopen. SaskTel is druk bezig om een 3G-netwerk uit te rollen en hoopt daar aan het eind van het jaar klaar mee te zijn. De toestellen voor dat nieuwe netwerk zijn er ook, want president en CEO Robert Watson kondigde aan:

The good news is that (Apple) is coming out with a new version of the iPhone in the June time-frame.

Eigenlijk is met Watson’s opmerking niets nieuws onder de zon, want Apple heeft al drie opeenvolgende jaren de nieuwe iPhone in juni/juli op de markt gebracht. Grote kans dus dat het dit jaar ook weer het geval is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 april 2010, 16:03
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp geruchten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.