DreamMe

DreamMe projecteert iPhone-berichten op het plafond

Waarom 's nachts je iPhone erbij pakken, als je ook gewoon berichten op het plafond kunt aflezen? Dat is het idee achter de DreamMe, een speciale lens met iPhone-app op Kickstarter.

Waarom ‘s nachts je iPhone erbij pakken, als je ook gewoon je berichten op het plafond kunt lezen? Dat is het idee achter de DreamMe, een speciale lens die je ‘s nachts op je iPhone zet. Hiermee worden berichten van je iPhone namelijk op het plafond geprojecteerd.

DreamMe

De DreamMe is een simpele lens die samenwerkt met een bijbehorende iPhone-app. In deze app worden je berichten en andere informatie in een speciaal formaat getoond, zodat de lens ze perfect op het plafond projecteert. Op deze manier kun je bijvoorbeeld e-mails, Twitterberichten, het weerbericht en de tijd op het plafond laten zien. Het is zelfs mogelijk om virtuele schapen te projecteren, om te helpen met in slaap vallen.

Omdat de DreamMe zelf alleen bestaat uit lenzen, is het niet een héél erg duur accessoire: je betaalt op Kickstarter slechts 18 dollar om een DreamMe in huis te halen. Dan ben je er alleen nog niet. Hoewel de bijbehorende iPhone-app gratis is, moet je upgraden naar de pro-versie om alle functies te gebruiken. Wil je meerdere tijdzones, het weer in andere steden, je ongelezen mails en nieuwe tweets projecteren? Dan moet je vanuit de app betalen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 augustus 2015, 17:28
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.