iculture-vandaag
iCulture Vandaag

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 7 november 2014

Op iCulture vandaag: foto's naar iCloud uploaden vanaf je computer, de beste Nederlandse veegtoetsenborden en nog veel meer iOS-nieuws.

swype-toetsenbordMet het weekend voor de deur, kijken we nog even naar alle artikelen die vandaag op iCulture voorbij zijn gekomen. Op een dag wordt er namelijk ontzettend veel besproken, waardoor je soms wel eens een nieuwtje of app-bespreking kunt missen. Zo las je vandaag op iCulture bijvoorbeeld over het uploaden van iCloud-foto’s vanaf je computer. We kijken ook naar de beschikbare veegtoetsenborden van het moment: welke is nou eigenlijk het beste?

Nieuws

Apps

Accessoires

  • De Cambium is een minimalistische, stijlvolle iPhone 6-dock waar je een Lightning-kabel in kunt oprollen.

Rubrieken

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
BeerTab review iPhone scores

  • De opvolger is al uit, maar vreemd genoeg is juist de originele Star Walk voorzien van een widget in iOS 8. Daarop zie de maanstanden en aankomende bezienswaardigheden in de hemel.
  • Dit leuke Nederlandse ‘beleggingsspelletje’ heeft nu ook een widget. Zo zie je hoe het er voor staat met je virtuele aandelen, nog zonder de app te openen.
  • (afgebeeld) Het recent door ons gerecenseerde BeerTab doet de eerste handreiking naar een bierendatabase aanleggen. Je kan nu bieren met vrienden delen via AirDrop en… je kan je aanmelden voor de algemene database met andere gebruikers.
  • Een van de duurste én beklemmendste games op iOS is nu geoptimaliseerd voor de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus. De besturing van Bioshock werd ook uitgebreid.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 november 2014, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.