DODOcase introduceert LeatherCraft-hoezen voor iPad en iPhone

DODOcase heeft lederen, handgemaakt hoezen voor de iPad en iPhone gemaakt. Daar hangt wel een prijskaartje aan.

Dodocase leathercraft iPadHet Amerikaanse DODOcase begon ooit met een bijzondere moleskine-case voor de de allereerste iPad. Deze iPad-hoes wordt nog steeds verkocht voor huidige iPads, maar de accessoiremaker probeert ondertussen zich ook op andere manieren te onderscheiden. Zo verkoopt DODOcase nu ook een nieuwe reeks LeatherCraft-accessoires: lederen, handgemaakte hoezen voor de iPad en iPhone.

Net als andere DODOcase-producten worden de nieuwe LeatherCraft-hoezen in San Francisco gemaakt van Amerikaans leer. De accessoiremaker maakt expliciet geen gebruik van een goedkope, Aziatische productietak. Dat zie je echter terug in de prijs: de LeatherCraft-hoes voor de iPad kost maar liefst 130 dollar. In deze hoes passen volgens DODOcase alle uitgebrachte iPads. Het lijkt er daarom op dat alleen de grote iPads nauw in de hoes zitten: steek je er een iPad mini in, dan zal hij waarschijnlijk heen en weer bewegen.

DODOcase verkoopt ook een iPhone-versie van de hoes voor 70 dollar, die op vergelijkbare wijze is geproduceerd. In deze hoes is extra ruimte voor bijvoorbeeld geldbiljetten en bankpasjes.

Dodocase leathercraft iPhone

Bestel je één van de LeatherCraft-hoezen, dan kan het nog even duren totdat ze worden opgestuurd. Beide accessoires worden pas na je bestelling voor je gemaakt, iets waar de hoesjesmaker 5 tot 7 werkdagen voor nodig zegt te hebben.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 maart 2014, 16:58
Categorie Accessoires
Onderwerp dodocase

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.