DLO introduceert iPhone-speakers met handsfree functie

DLO heeft de Portable Speakers for iPhone uitgebracht. Daarbij staat de iPhone op een roterend plateau, met twee speakers die ineengevouwen een groot zwart ei vormen.

DLO Portable speakers for iPhoneDe nieuwe Portable Speakers for iPhone van Digital Lifestyle Outfitters (DLO) zien er in dichtgeklapte vorm uit als een ei. Opengeklapt is het een speakerset voor onderweg, die je ook als handsfree-set kunt gebruiken. De geïntegreerde versterker is afgeschermd om te voorkomen dat je interferentie van de telefoon krijgt. DLO levert ook een roterende bureauhouder mee, waarmee je de iPhone staand of liggend kunt gebruiken. Voor de voeding heb je de meegeleverde stroomadapter of vier AAA-batterijen nodig.

DLO Portable speakers in gebruikDe DLO Portable Speakers for iPhone kosten 49 dollar en hebben een 3,5 mm aansluiting, zodat je elke gewenste mp3-speler kunt aansluiten. Als handsfree-set is het de bedoeling dat je de iPhone met speakerset op je bureau plaatst, zodat je zonder handen kunt bellen. Of de microfoon in de iPhone goed genoeg is om er ook in de auto mee te kunnen bellen, valt nog te bezien.

Wat de speakers in ieder geval bijzonder maakt is niet alleen de vormgeving, maar ook het feit dat je de iPhone moet aansluiten via een 3,5 mm kabeltje. De meeste speakerdocks hebben een connector waarop de iPhone wordt aangesloten; een apart kabeltje is dan niet meer nodig. Tijdens het transport kun je de kabels rondom de houder oprollen zodat je het speakersysteem als een compact zwart ei kunt meenemen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 februari 2008, 15:50
Categorie Accessoires
Onderwerpen lifestyle, portable, speaker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.