DJ-apps djay en deej dit weekend afgeprijsd

De DJ-apps djay en deej zijn dit weekend afgeprijsd. Deej is meer gericht op beginners, terwijl djay zich op professionelere DJ's richt.

djay icoonDe DJ-apps djay en deej zijn dit weekend extra goedkoop te downloaden. De best gewaardeerde (4,5 sterren) en tevens de duurste app is djay. Die is dit weekend met 50% korting te downloaden waardoor je geen €17,99 maar €8,99 betaalt. Het budgetalternatief is deej, dat van €4,49 naar €1,79 is afgeprijsd. Die krijgt van de gebruikers 3,5 sterren en heeft als voordeel dat het een universele app is, dus ook meteen te installeren op de iPhone. Je krijgt er een tutorial bij om beginners op weg te helpen. De meest gangbare knoppen van een professionele mixtafel zijn aanwezig.

Je kunt fragmenten herhalen, scratchen en je sessies opnemen. De app kan ook BPM berekenen, autosyncen en heeft een 3-bands equalizer. De app djay is gemaakt door Algoriddim en meer gericht op ervaren DJ’s. De app heeft al veel prijzen gewonnen, waaronder de titel app van het jaar van Apple (in 2011). Djay heeft naadloze integratie met je muziekcollectie, heeft een realistische touchscreen-interface en is geschikt voor live-optredens.

Downloaden:

  • djay voor iPad (tijdelijk €8,99, iOS 4.3 of hoger)
  • deej (tijdelijk €1,79, universeel, iOS 4.3 of hoger)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 november 2012, 15:22
Categorie Apps
Onderwerp dj

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.