DIY: Masker met iPhone-integratie

Creëer met wat basismiddelen en een iPhone een masker dat reageert op je stem. Speciaal voor gelegenheden voor carnaval en halloween.

iPhone masker met MouthoffMet carnaval- en halloweenfeestjes wil je natuurlijk zoals het een Apple-fan betaamd, laten zien hoe creatief je bent. Apple is het tenslotte ook. Je zult dus alles uit de kast moeten halen om origineel over te komen. Natuurlijk kennen we de complete iPhone-pakken al, maar wat als je toch iets anders wil?

In onderstaande video wordt getoond hoe je met wat basismiddelen en een iPhone of iPod Touch een uniek masker kunt maken, dat reageert op je stem. De applicatie die hiervoor op de iPhone draait is MouthOff. Dit is een iPhone-applicatie waarmee je een mond kan laten bewegen op basis van je stem. Recent is een soortgelijke applicatie Lovelips uitgekomen die dezelfde eigenschappen heeft, maar die reageert niet realtime op dingen die je zegt. Lovelips is voornamelijk bedoeld om zinnen die met vakantieliefde te maken hebben in verschillende talen te zeggen.

De makers van MouthOff hebben om de iPhone-applicatie te promoten een wedstrijd gehouden. Hierin was het de bedoeling om op een creatieve manier de applicatie te gebruiken. Wie het meest originele filmpje kon maken met de MouthOff-applicatie kon prijzen winnen tot $ 350. De winnaars worden spoedig bekend gemaakt. Onderstaande video is een van de inzendingen.

Downloaden: MouthOff (€ 0,79)

Bron: Engadget

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 september 2009, 19:35
Categorie Achtergrond
Onderwerpen carnaval, diy, halloween

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.