DietBulletin: kleinere pushberichten per app in iOS 5 (jailbreak)

De jailbreaktweak DietBulletin laat je de grootte van pushberichten op de iPhone aanpassen. Door aan te geven welke apps kleinere pushberichten moeten gebruiken, kun je berichten met meer info alsnog groter houden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

DietBulletinDe nieuwe jailbreaktweak DietBulletin van ontwikkelaar Ryan Petrich laat je de grootte van pushnotificaties aanpassen. Dat is op zich niets nieuws: we schreven eerder ook al over MiniBanners Pro en SmallBanners, twee tweaks die je de grootte van berichten laten aanpassen. DietBulletin weet zichzelf echter te onderscheiden, door je aan te laten geven welke pushberichten wel of niet verkleind moeten worden. Hierdoor kun je apps die veel informatie in een bericht plaatsen alsnog een grotere notificatie laten gebruiken.

Hoewel kleinere pushnotificaties eerder al handig leken, bleken de hiervoor gemaakte tweaks niet altijd even praktisch. Een pushnotificatie van een Twitter-app laat bijvoorbeeld de naam van degene die je aanspreekt met bijvoorbeeld het woord ‘mentioned’ zien, waardoor een notificatie van slechts één regel al snel zo vol zit. Een bericht van iMessage bevat echter alleen het naar jou gestuurde bericht in combinatie met de naam van de verzender. Hierdoor lees je makkelijker op één regel wat er gezegd is.

Nadat je DietBulletin hebt geïnstalleerd kun vanuit de instellingen van je iPhone aangeven welke apps er wel of niet gebruik van maken. De tweak creëert een aparte pagina binnen het instellingenmenu hiervoor. De tweak past de pushberichten van iOS 5 aan, wat betekent dat je minstens deze versie van iOS geïnstalleerd moet hebben.

DietBulletin is gratis verkrijgbaar via de repository van Ryan Petrich, http://rpetri.ch/repo/

Bron: iDownloadBlog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 16:16
Categorie Jailbreak
Onderwerpen dieet, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.