Dice With Ellen

Dice with Ellen laat je dobbelen met tv-ster Ellen DeGeneres

Dice with Ellen is een nieuw dobbelspel met Ellen DeGeneres. Het spel lijkt op Yahtzee, maar dan met de humor van Ellen en wat leuke tweaks.

De Amerikaanse tv-host Ellen DeGeneres bracht in 2013 voor het eerst een mobiele game uit. ‘Heads Up!’ werd een groot succes en is nog steeds leuk om te spelen. In feite is het een mobiele variant van ‘Wie ben ik?’. Nu is er een nieuwe game: Dice with Ellen. Daarmee ga je dobbelen op een manier die aan Yahtzee doet denken.

Dice With Ellen

Dice with Ellen: Yahtzee met humor

Het gaat in Dice with Ellen om het halen van een zo hoog mogelijke score, waarbij je je vrienden moet verslaan. Vooral als je de talkshow van Ellen regelmatig kijkt, is het leuk om deze variant eens te proberen. Je kunt namelijk speciale dobbelstenen verdienen door tegen het Ellen’s team te spelen, bestaande uit Portia De Rossi, tWitch, Jeannie en Andy. Ook kun je meedoen aan toernooien, bonussen verdienen en je dobbelstenen een eigen uiterlijk geven.

Uiteraard is Ellen zelf ook overal in de game te zien. Je verdient XP voor elke keer dan je wint en beloningen voor elke mijlpaal die je bereikt. Met de diamanten die je verdient kun je speciale dobbelstenen kopen.

In elke beurt mag je drie keer gooien. Doel is om steeds de meeste punten te scoren in elke groep. Een groep kan bestaan uit enen, tweeën, drieën en daarnaast straight, full house en three-of-a-kind. Yahtzee-spelers zullen meteen snappen hoe het werkt. Mocht dat niet het geval zijn, dan legt Ellen je aan het begin van het spel uit wat de spelregels zijn. Speel je tegen Ellen en lukt het om haar score te verslaan, dan mag je de hele dag met de geluksdobbelsteen dobbelen.

Uiteraard moet ook bij Ellen de schoorsteen blijven roken, dus zitten er in-app aankopen in voor een extra keer gooien en voor het verwijderen van de advertenties. In de Friends-sectie zie je welke Facebook-vrienden het spel spelen. Je kunt ze vervolgens uitnodigen om een potje te spelen. Het is allemaal niet te serieus, maar het is alleen leuk als je de humor van Ellen DeGeneres kunt waarderen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 maart 2017, 15:00
Categorie Apps
Onderwerpen dobbelspel, yahtzee

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.