Deezer krijgt Chromecast-support en betere muziekkwaliteit

Deezer voor iPhone en iPad kan nu muziek streamen naar de Google Chromecast, speelt af in 320 kbps en meer vernieuwingen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Deezer Chromecast support iOSSpotify-concurrent Deezer op de iPhone en iPad ondersteunt nu de Google Chromecast. Dat houdt in dat je muziek vanaf Deezer voortaan met artwork van de muziek kan afspelen op je televisie. Het is een van de nieuwigheden in versie 4.9 van de muziekstreamingapp. Voortaan kan je muziek ook in hogere kwaliteit luisteren, tot 320 kbps. De muziek die je voor jezelf hebt opgeslagen, moet daarom opnieuw worden gesynchroniseerd na de update.


Je kan ook aangeven de muziek in standaardkwaliteit te blijven luisteren, om op dataverbruik te besparen. Een andere nieuwe optie is die voor de Crossfade, waarmee je een vloeiende overgang tussen twee nummers hoort. Ten slotte zijn er nieuwe presets in de eveneens nieuwe equalizer, waarmee je het geluid van de muziek kan afstemmen op genres en wat je prettig vindt.

Je kan Deezer behoorlijk vrijuit gebruiken zonder dat je een betaald Deezer Premium-abonnement van 9,99 euro per maand hebt. In principe kan je de volledige selectie van nieuwe muziek beluisteren en kan je zelfs op muziek zoeken. Het is alleen niet mogelijk om favorieten op te slaan, afspeellijsten te maken en offline muziek terug te luisteren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:21
Categorieën Apps, Diensten
Onderwerpen deezer, muziek
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.