DAG komt langs bij iPhoneclub

Een videoteam van de gratis krant DAG kwam langs bij iPhoneclub.nl om een gehackte iPhone te testen. De conclusie na twee uur filmen? "Geil!"
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Dag videoEerder deze week kwam een videoteam van DAG (de gratis krant) langs om een filmpje te maken over het hacken van de iPhone. Waar anders moet je zijn, dan bij iPhoneclub.nl, waar Jean-Paul uitvoerig heeft uitgelegd hoe het hacken in z’n werk gaat (eruit geknipt), waarom Apple toch altijd zo geheimzinnig doet (eruit geknipt) en hoeveel Nederlanders er nu eigenlijk zijn met een gehackte iPhone (ha, dat zit er nog in!).

Het filmpje is opgenomen bij ons thuis en bij ons in de straat – en ja, zelfs de auto die op de achtergrond te zien is, is van ons. In DAG TEST kijken presentator Hans Pieter van Stein Callenfels en cameravrouw Brechje de Koning elke week naar een product. Vorige week was het virtueel golfen, de week ervoor een Sony-camera met lachgarantie en een van de meest grappige is wel de test van KPN’s digitale tv, wat in heel Nederland zou moeten werken. Bij de test van de iPhone was het de bedoeling om daadwerkelijk de iPhone te hacken, maar waar haal je zo snel een ongehackte iPhone vandaan, die bij het inschakelen nog smeekt om met iTunes te worden verbonden? Dat zat er even niet in. Conclusie na twee uur filmen? “Geil!”

Bekijk ‘m hier!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 april 2012, 17:24
Categorie Round-up
Onderwerpen iPhoneclub, kranten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.