Cydia Search: zoeken in Cydia via je browser (jailbreak)

Cydia Search biedt gebruikers de mogelijkheid om de in Cydia aanwezige software eenvoudig vanuit hun browser te doorzoeken.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Cydia: LadenElke gebruiker met een jailbreak kent natuurlijk Cydia, dé package installer bij uitstek. Een nadeel van Cydia is echter dat je bij het opstarten van de software en bijvoorbeeld na het verversen van de repositories (bronnen) geconfronteerd wordt met meldingen zoals Re(loading) Data. Sommige gebruikers wijken dan ook uit naar alternatieven, zoals Icy, om sneller dezelfde handelingen uit te kunnen voeren. Als je vooral sneller wilt kunnen zoeken naar software die je via Cydia kunt downloaden, is Cydia doorzoeken via je browser met Cydia Search misschien interessant voor je.

Cydia Search

Als je Cydia Search opent zul je meteen een overzicht zien van de verschillende categorieën van software die je via Cydia kunt downloaden, maar ook een overzicht van nieuwe software, software die een update heeft gehad en software met de hoogste notering bij Cydia Search. Met Cydia Search kun je natuurlijk ook zoeken op naam, omschrijving, auteur, package ID, versie, maintainer, bestandsnaam, aanduiding en homepage. Het doorzoeken van de in Cydia aanwezige software is niet nieuw; ModMyi biedt namelijk ook de mogelijkheid aan om Cydia te doorzoeken. Cydia Search onderscheidt zich van de zoekmachine van ModMyi op basis van subtiele verschillen, zoals de gelikte(re) layout en het feit dat het uit de zoekresultaten al blijkt of het om betaalde software gaat of niet. De mogelijkheid om software direct vanuit de browser te installeren, zoals bij Lima, wordt niet geboden.

Cydia Search is te vinden op: http://planet-iphones.com/cydia/

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 mei 2011, 16:42
Categorie Jailbreak
Onderwerpen cydia, jailbreak, zoeken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.