Cut the Rope is Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft deze week het zeer bekende iOS-spelletje uitgeroepen tot App van de Week. Je kunt hem daarom gratis downloaden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Cut the RopeWe waarderen Apple’s gratis App van de Week en downloaden trouw wat er gratis te krijgen is. Maar na een paar maanden begint zich een patroon af te tekenen. Het zijn bijna altijd spelletjes en het zijn opvallend vaak titels die iedereen toch wel kent. Zo ook deze week: het alom bekende spelletje Cut the Rope is uitgeroepen tot App van de Week. Je kunt de game tot donderdag 5 september gratis uit de App Store plukken.

De kans lijkt ons klein dat je Cut de Rope nog nooit geïnstalleerd hebt en de kans is nog kleiner dat je er nog nooit van gehoord hebt. Maar voor de zekerheid sommen we het spelprincipe nog even op: je moet het groene beestje Om Nom snoepjes voeren door touwen op het scherm los te snijden. Dit moet met een bepaalde timing en in een specifieke volgorde, wil je sommige puzzels oplossen. Bij elke puzzel zijn maximaal 3 sterren te verdienen.

Je krijgt bij het downloaden van Cut the Rope flink wat levels om je zoet te houden: na alle updates die de afgelopen jaren zijn verschenen, telt de game 15 dozen gevuld met 375 puzzels. Hoewel het spel ook in-app aankopen bevat, zijn deze vooral bedoeld om eerder levels te ontsleutelen die je ook zonder geld te besteden zult vrijspelen.

De actie duurt tot donderdag, maar kijk voor alle zekerheid goed in de App Store of je de game nog steeds kosteloos kunt binnentrekken voordat je op de downloadknop drukt.

Om nog even terug te komen op het probleem aan het begin van dit artikel: was Apple vroeger origineler? Eigenlijk wel. In de zomer van 2012 gaf Apple bijvoorbeeld apps als Diptic, 360 Panorama en Incredibooth weg. Maar in dezelfde periode zagen we ook de niet zo originele keuzes Temple Run: Brave en Angry Birds Seasons. Zou Apple niet eens wat meer aandacht aan kleine en onbekende ontwikkelaars en apps moeten besteden?

Downloaden: Cut the Rope (gratis, was €0,89, iPhone, iOS 4.3+)
Downloaden: Cut the Rope HD (gratis, was €3,59, iPad, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:43
Categorie Uncategorized
Onderwerpen app van de week, cut the rope

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.