CubeSensors: sensoren met iPhone-notificaties voor thuis

SensorCubes zijn kleine kubussen die draadloos allerlei zaken meten, zoals temperatuur en luchtvochtigheid. Ze geven een melding door aan je iPhone.

sleeping cubesensors
CubeSensors zijn kleine sensoren die je in huis kunt neerzetten om allerlei dingen te meten, zoals temperatuur, luchtvochtigheid, geluid, licht, barometerdruk of luchtkwaliteit. Ze geven een melding door aan je iPhone als een ingestelde grens wordt overschreden.

cubesensorsJe kunt de CubeSensor in een slaapkamer neerzetten om het klimaat in de gaten te houden. Of in een kantoor, zodat je weet wanneer mensen niet meer zo geconcentreerd zijn tijdens een vergadering. Ze kunnen zelfs trillingen opmerken, zodat je een aardbeving kunt meten terwijl je ondertussen aan de andere kant van de aardbol zit. De CubeSensors zijn kleine kubusvormige kastjes die je draadloos ergens neerzet en die geen installatie vereisen. Via de iPhone-app krijg je een continue stroom data binnen, waarbij je ook historische trends kunt ontdekken. Als je bijstuurt (bijvoorbeeld door een raam open te zetten), zie je het effect daarvan meteen aan de waarden in de app.

Een startpakket met twee cubes en een basisstation kost $249 en wil je extra cubes toevoegen, dan kan dat voor $99 per stuk. Een startpakket met vier cubes kost $349. Ze zijn nu al te reserveren, maar worden pas vanaf de zomer van 2013 geleverd. Meer info op CubeSensors.

cubesensors2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 maart 2013, 18:35
Categorie Accessoires
Onderwerp sensor

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.