Couchlet foto

Couchlet verstopt je oplader tussen de kussens van de bank

Met Couchlet verstop je een USB-oplader tussen de kussens van de bank. Zo hoef je je geen zorgen te maken over te korte kabels of de plaats van stopcontacten.

Tegenwoordig gebruiken we onze smartphones overal, zo ook op de bank of in bed. Wil je je telefoon vervolgens opladen, dan is de kans groot dat er niet altijd een stopcontact dichtbij genoeg is. Met Couchlet hoeft dit niet langer een probleem te zijn. Het Indiegogo-project brengt de oplader dichter naar je toe, door een apparaatje te ontwikkelen dat je gemakkelijk tussen je bank of matras kunt verstoppen. Steek er een USB-kabel in en je kunt je iPhone of iPad op je gemak blijven gebruiken terwijl hij oplaadt.

Couchlet foto

Door het ontwerp van de Couchlet kun je het apparaatje gemakkelijk tussen de kussens van de bank stoppen zonder dat het al te veel opvalt. De uitvouwbare arm zorgt voor meer stabiliteit en de mogelijkheid om de oplader onder een matras te bevestigen. Aan de bovenkant zijn twee USB-poorten aanwezig, waar je een oplaadkabel voor je apparaten in kunt prikken. Zo heb je altijd een oplader voor je apparaten in de buurt, en heb je geen problemen meer met te korte kabels of stopcontacten die te ver weg zijn.

Om de Couchlet als USB-oplader te gebruiken zul je hem nog wel met een stopcontact moeten verbinden. Dit doe je door de meegeleverde USB-kabel, die bijna 2 meter lang is, vanuit de onderkant van het apparaatje in je huidige Apple-oplader te steken. Er zal dus nog altijd een stopcontact binnen een bereik van 2 meter aanwezig moeten zijn, om met de Couchlet vanaf de bank op te kunnen laden.

Het project zamelt geld in via Indiegogo. Lang was er alleen niet nodig om het beoogde doel van 30.000 dollar bijeen te krijgen. Dankzij ruim 1600 enthousiastelingen werd dit bedrag binnen een week al gehaald. Dat betekent niet dat je al te laat bent om er zelf nog een te bestellen. Via de website kun je een Couchlet aanschaffen voor 16 dollar. Let wel, verzenden naar Nederland kost 15 dollar extra. Naar verwachting worden de eerste exemplaren begin december verzonden. Geld steken in het project op Indiegogo kan nog tot eind mei.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 april 2015, 15:48
Categorie Accessoires
Onderwerpen indiegogo, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.