Corona Injector CLI nu ook beschikbaar voor Windows (jailbreak)

Het iPhone Dev Team heeft de Corona Injector CLI uitgebracht, waarmee gevorderde gebruikers een jailbreak van de iPhone 4S en iPad 2 kunnen uitvoeren. Er zijn tools voor Mac en Windows.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

windows-cliHet iPhone Dev Team heeft naast GreenPois0n Absinthe ook de Corona injector CLI (Command Line Interface) uitgebracht waarmee de jailbreak van een iPhone 4S of iPad 2 door gevorderde gebruikers handmatig stap voor stap uitgevoerd kan worden. Sinds vannacht is er ook een versie van de jailbreaktool beschikbaar voor Windows. De readme.txt bevat voorbeelden hoe de tool gebruikt kan worden. Binnenkort zal de functionaliteit waarmee de iPhone 4S en iPad 2 te jailbreaken zijn ook worden toegevoegd aan de bekende jailbreaktool redsn0w.


Absinthe CLI

Het uitvoeren van een jailbreak met Corona Injector CLI

Het handmatig uitvoeren van een jailbreak met behulp van de Corona Injector CLI is alleen aan te raden als je een gevorderde gebruiker bent met ervaring met de commandline. Voer je voor het eerst een jailbreak uit, dan doe je er verstandig aan te wachten totdat het Chronic Dev Team een Windows-versie uitbrengt van hun jailbreaktool met grafische interface.

  1. Download de Corona Injector CLI
  2. Open CMD.exe
  3. Ga met cd naar de directory waarin het bestand cinject.exe staat
  4. Gebruik het commando: cinject.exe -i payloads/jailbreak.mobileconfig
  5. Gebruik het commando: cinject.exe -j payloads
  6. Gebruik het commando: cinject.exe -w
  7. Zet de VPN switch aan in het menu Instellingen
  8. Je krijgt een foutmelding en je toestel zal rebooten
  9. Cydia zal als het goed is geinstalleerd zijn

Met dank aan veeence.

Voor hulp bij het gebruik van GreenPois0n Absinthe kun je terecht op het iCulture forum. Je kunt de auteur van dit artikel ook direct vragen stellen: @paulpols

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.