CordLite: een iPhone-kabel met ingebouwde led-verlichting

Het aansluiten van je iPhone op een stroomkabel kan best lastig zijn in het donker. Bezitters van een telefoon met micro-usb-aansluiting kennen het probleem ook: daar is de kabel vaak nóg lastiger aan te sluiten als je in het schemerdonker niet precies de aansluiting kunt zien. Scrap Pile Labs heeft daarom een idee: de CordLite […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

2012cordliteHet aansluiten van je iPhone op een stroomkabel kan best lastig zijn in het donker. Bezitters van een telefoon met micro-usb-aansluiting kennen het probleem ook: daar is de kabel vaak nóg lastiger aan te sluiten als je in het schemerdonker niet precies de aansluiting kunt zien. Scrap Pile Labs heeft daarom een idee: de CordLite is een kabel met ingebouwde ledlampjes. De connector licht op zodra je het metaal van de aansluiting aanraakt.

cordlite-ledEen schakelaar is niet nodig, want het lampje schakelt automatisch uit zodra je je iPhone hebt verbonden. De kabel functioneert verder net zoals een standaard oplaadkabeltje voor een iPhone. Er is 70.000 dollar nodig om dit product op de markt te brengen. Dit zal gebeuren via Kickstarter, waar de eerste 200 belangstellenden voor 25 dollar een kabel kunnen aanschaffen. Zijn de eerste 200 plekken op, dan kun je meedoen vanaf 30 dollar. Er is ook een kabel met lasergravure voor 45 dollar. In eerste instantie zal de CordLite alleen geschikt zijn voor de iPhone. Er zal later ook een versie voor micro-usb-apparaten worden ontwikkeld.

Meer info: Kickstarter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 mei 2012, 0:49
Categorie Accessoires
Onderwerpen kabel, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.