iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 4 juli 2014

Vandaag op iCulture: ontploffende batterijen bij Action, scholen die massaal aan de iPad gaan en mensen die in de Facebook-app tegen problemen aanlopen.

magazine-tijdschrift-ipadMet een snik en een traan nemen we vandaag afscheid van de dagelijkse rubriek iCulture speelt. Dat wil niet zeggen dat we gaan stoppen met games – helemaal niet! Maar we gaan wel scherper kijken welke games nou écht de moeite waard zijn. Games die je zeker gedownload moet hebben, games waar we een mening over hebben, games waar je vrienden volgende week allemaal over praten. Ook vandaag op iPhoneclub: gedoe over een onveilige reservebatterij bij Action, Apple neemt een topman van horlogemaker Tag Heuer in dienst en over vijf jaar werken alle scholen met iPads.

Nieuws

Apps

Accessoires

Rubrieken

  • De allerallerallerlaatste iCulture speelt. Maar we gaan door met games!
  • Het is 4th of July in de VS, dus extreem veel goede koopjes in de rubriek iCulture Deals.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
Scoupy voordeel vegen iPhone

  • De kortingscouponnen-app Scoupy (gratis, afgebeeld) kreeg deze week een nieuwe functie de Scoupy zelf ‘brand dating’ noemt. In de applicatie word je voorgesteld aan bedrijven die je mogelijk wilt volgen. Op Tinder-achtige manier bepaal je of je op de aanbieding van een bedrijf wilt ingaan of niet. Je bent één veeg verwijderd van je oordeel.
  • De iOS-applicatie van Fox Sports NL (gratis), dat door het missen van het WK Voetbal 2014 nu natuurlijk een beetje buitenspel staat, heeft een update gekregen die de televisiegids in de applicatie wat duidelijker maakt.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.