‘Apple test iOS 7.1.1 intern’

Apple test op het moment iOS 7.1.1 intern. De update zal naar verwachting bugfixes en andere kleine verbeteringen introduceren.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

ios-7-schermenApple is intern op het moment iOS 7.1.1 te testen, een update waarin waarschijnlijk voornamelijk bugs worden gefixt. Dit concludeert 9to5Mac op basis van een groeiend aantal websitebezoekers met iOS 7.1.1. Dit is het eerste teken van leven van de iOS 7.1.1-update. Wat voor problemen iOS 7.1.1 zal oplossen, is nog niet bekend. iOS 7.1 is inmiddels alweer dik een maand beschikbaar.

Het versienummer suggereert dat Apple geen aanzienlijk grote functies zal introduceren in iOS 7.1.1. Dat maakt de update echter niet verwaarloosbaar: Apple heeft met iOS 7.0.3 bewezen dat een bugfix-update in één keer zeer veel verbeteringen met zich mee kan brengen.

Hoewel we nog niet weten welke problemen iOS 7.1.1 zal oplossen, zijn er wel een aantal problemen waar sinds iOS 7.1 geregeld over wordt geklaagd. De batterijduur van veel iPhones is bijvoorbeeld zeer verslechterd, ten dele omdat apps vaker op de achtergrond je locatie blijven opvragen. De nieuwe shiftknop op het virtuele toetsenbord zorgt op zijn beurt ook voor flink wat verwarring.

iOS 7.1.1 website

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 april 2014, 11:24
Categorieën Geruchten, iDevices, iOS
Onderwerp ios 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.