Concept: budget-iPhone geïnspireerd op iMac G3

Een nieuw concept voor de budget-iPhone laat zien hoe deze goedkope variant er met inspiratie van de iMac G3 uitziet.

Budget iPhone iMac G3De geruchten over een budget-iPhone blijven maar voorbijkomen. Dat is voor een hoop ontwerpers reden om hun eigen ideeën in conceptvorm te gieten – iets dat wij onlangs nog deden in samenwerking met Nederlander Martin Hajek. Nu heeft ook Matteo Gianni zijn idee voor de budget-iPhone driedimensionaal gemaakt. Hij heeft zich minder gebaseerd op de spelende geruchten dan Hajek, maar vooral gekeken naar oude Apple-apparaten. Deze concept-iPhone lijkt namelijk sterk op iMac G3 en heeft ook meerdere kleurtjes.

In principe is de concept-iPhone een variant op de iPod touch vijfde generatie, maar dan met een plastic, semi-transparante en gekleurde achterkant. Hierdoor zie je ook wat voor onderdelen er precies in de iPhone zitten. Het ontwerp wijkt aardig af van wat Apple tot nu toe met de iPhone heeft gedaan. Of Apple dit idee zal navolgen betwijfelen we daarom nog even. Het concept is echter alsnog een leuke ‘wat als’ om naar te kijken.

De laatste geruchten wijzen er op dat de budget-iPhone een 4-inch scherm krijgt en dit jaar of volgend jaar op de markt verschijnt. Apple zou in theorie 329 dollar voor de budget-iPhone kunnen vragen.

Budget iPhone iMac G3 2

Budget iPhone iMac G3 3

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 april 2013, 21:16
Categorie iDevices
Onderwerp budget iphone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.