iKazoo: digitaal instrument en gamecontroller voor iPhone

De iKazoo is een digitaal blaasinstrument, een muziektoetsenbord, gamecontroller en meer voor je iPhone.

iKazooEind 2012 kwam de iKazoo al op iPhoneclub voorbij. Dit iPhone-accessoire werkt als digitaal blaasinstrument, maar ook als toetsenbord, gamecontroller en stylus. De iKazoo verbindt via Bluetooth met je iPhone en vertaalt je handelingen naar een bijbehorende app, zodat je bijvoorbeeld het geluid van een door jou bespeeld instrument te horen krijgt. Het is nu eindelijk mogelijk de iKazoo te bestellen, maar hiervoor moet je wel een donatie op Indiegogo maken. Je krijgt het accessoire pas als de makers 150.000 dollar hebben ingezameld en er wordt een minimale inleg van $99 verlangd.

De iKazoo heeft bewegingssensoren, maar ook twee LED-lampjes die worden gebruikt om informatie door te geven. Deze worden vooral benut als je de iKazoo als gamecontroller inzet. Je legt het accessoire dan voor bijvoorbeeld je iPad, waarna een spel met behulp van de lampjes met de camera ziet waar de controller zich bevindt. Deze vorm van besturing is wel enigszins beperkt. De makers demonstreren enkel een video waarin je een balans moet zien te behouden. De bewegingssensoren moeten het ook mogelijk maken om de iKazoo als stappenteller te gebruiken.

Met een beoogd minimumbedrag van 150.000 dollar hopen de makers van iKazoo wel heel veel geld in te zamelen. We twijfelen daarom nog even of ze er in zullen slagen om dit bedrag binnen anderhalve maand op te halen. Geloof jij er wel in, dan kun je 100 dollar doneren om één iKazoo bij een succesvol project in de bus te krijgen.

Meer info: iKazoo op Indiegogo (minimaal $79 plus $20 verzendkosten buiten USA)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 april 2013, 21:42
Categorie Accessoires
Onderwerp indiegogo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.