Computersysteem T-Mobile UK verwijst naar nieuwe iPhones

In de computersystemen van T-Mobile zijn een achttal nieuwe iPhones opgedoken. Zes hiervan zijn waarschijnlijk de iPhone 5, maar de overige twee zijn wellicht een 8 GB-model van de iPhone 4S.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

T-Mobile externIn de systemen van T-Mobile UK staan acht nieuwe iPhone-modellen vermeld. Zes van deze nieuwe iPhones zijn waarschijnlijk de zwarte en witte varianten op de iPhone 5 met 16 GB, 32 GB en 64 GB aan opslag. Nummer zeven en acht zijn echter iPhones met 8 GB aan geheugen. Mogelijk wijst dit op een iPhone 4S met minder opslagruimte, die de iPhone 4 met 8 GB zal vervangen.


Volgens 9to5Mac zijn de nieuwe iPhones zowel in T-Mobile’s interne als externe computersystemen terug te vinden. Het is niet heel raar dat de iPhone 5 nu al bij T-Mobile staat vermeld: de provider bereidt zich immers ook voor op Apple’s vermoedelijke iPhone 5-aankondiging op 12 september. Over een budgetmodel van de iPhone 4S hebben we tot nu toe alleen vrij weinig gehoord. Wel werd de iPhone 4S in augustus opgenomen in Apple’s recyclingprogramma.

Het 8 GB-model kan ook heel iets anders zijn. Zo zou Apple bijvoorbeeld vanaf dag één al een 8 GB-variant van de iPhone 5 kunnen aanbieden. Een andere mogelijkheid is dat T-Mobile zich baseert op spelende geruchten en dat de vermeldingen in het computersysteem niet op informatie van Apple zijn gebaseerd.

T-Mobile lijkt zich al langer wereldwijd op de iPhone 5 voor te bereiden. Begin september bleek T-Mobile Duitsland al nanosimkaarten te ontvangen, die naar alle waarschijnlijk zijn bedoeld voor de iPhone 5. Eerdere geruchten wezen immers op een nanosimkaarthouder in de iPhone 5.

T-Mobile intern

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.