Command Guru: realityshow maakt in 7 dagen een iPhone-applicatie

Command Guru is de eerste iPhone-realityshow waarbij in 7 dagen tijd een iPhone-applicatie wordt gemaakt. De bedoeling is om een sexy social netwerkapplicatie op te leveren.

design guruCommand Guru is de eerste realityshow over de iPhone. In zeven dagen gaat een internationaal team van ontwikkelaars proberen om een iPhone-applicatie te maken. Plaats van handeling is Italië en het geplande eindresultaat is een sexy sociale netwerk-applicatie. Vanaf het moment van brainstormen tot het inleveren bij Apple komt alles in beeld. De realityshow loopt nog tot aanstaande zaterdag. Wil je snel worden bijgepraat dan zijn via het YouTube-kanaal van Command Guru samenvattingen van de eerste twee dagen te zien. Daarnaast is er een Twitter-stream voor als je overdag geen tijd hebt om naar de livebeelden te kijken. Dinsdagochtend om 9:30 uur zitten de ontwikkelaars klaar voor een cruciale fase: ‘Hard Work to Basic Functionality’. Woensdag is het tijd voor ‘Creating Coolness’ om uiteindelijk op zaterdag de applicatie te kunnen inleveren.

Command Guru’s oprichter en CEO, Alessio Zito Rossi, legt uit waarom ze dit doen: miljoenen mensen hebben geen idee hoe al die 100.000 applicaties in de App Store zijn gemaakt. Om te laten zien dat ze niet door de ooievaar naar Apple worden gebracht laten ze in de show zien hoeveel zweetdruppels eraan te pas komen. Als je wilt weten hoe iPhone-applicaties worden gemaakt is het zeker de moeite waard om af en toe te volgen.

tijdlijn command guru

Meer info en livebeelden: Command Guru (vanaf 9:30 uur Nederlandse tijd)

Begin van dag 1, Use Cases Brainstorming:

Einde van dag 2, End of Works:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 december 2009, 0:21
Categorie Apps
Onderwerp applicaties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.