iculture-populaire-apps
Populaire Apps

Festival-app Rock Zottegem: foto’s uploaden voor prijzen

Het festival Rock Zottegem op 8 en 9 juli 2011 heeft een iPhone-applicatie gekregen waarmee je via Facebook foto's kan bekijken en opsturen. Zo kun je meedingen naar een prijsvraag van Mobile Vikings.

Rock Zottegem iPhone ipod touchDe makers van de applicatie Rock Zottegem hebben de handen ineen geslagen met de Belgische telecomprovider Mobile Vikings. Als je de nieuwe festival-app opent, krijg je een melding te zien dat je je kan aanmelden op Facebook en aldaar foto’s kan uploaden van het festival om mee te dingen naar prijzen als een iPad- of laptophoes. De applicatie biedt natuurlijk ook een overzicht van artiesten en de tijden van hun optredens.

Op 15 augustus en op 15 oktober winnen de eerste 25 een Mobile Viking iPad-tas, de volgende 12 een Mobile Viking-tas voor 15 inchlaptops en de volgende 50 krijgen een gratis Mobile Viking oplaadbeurt.

Rock Zottegem podia paginaDat staat er te lezen onder de centrale Mobile Vikings-knop in het hoofdmenu van de Rock Zottegem-applicatie. Punten kunnen worden verdiend door het plaatsen van je eerste foto (3 punten), door je persoonlijke line-up van artiesten te publiceren (5 punten) en je krijgt nog eens een punt voor elke foto die je extra maakt. De foto’s worden vanuit de app via Facebook geplaatst en daar zal ook de winnaar worden aangewezen.

Andere opties van Rock Zottegem zijn algemene informatie met een locatieaanduiding in Google Maps en een overzicht met artiesten met enkel summiere tekstinformatie. De pagina Podia laat zien welke optredens er zijn op 8 en 9 juli. Het is de vraag hoe de daadwerkelijke data van het festival in verhouding staan tot de prijsvraag van Mobile Vikings.

Rock Zottegem hoofdmenuOverigens ben je veroordeeld tot inloggen met Facebook voor het bekijken en plaatsen van foto’s, het meedoen aan de prijsvraag en zelfs het lezen van nieuws over het evenement.

Rock Zottegem voor de iPhone en iPod touch is vandaag verschenen en zal gratis blijven.

Downloaden: Rock Zottegem (gratis)

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juli 2011, 21:17
Categorieën Belgische apps, Muziek
Onderwerpen applicaties, festival, muziek, populaire apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.