Comic Zeal geoptimaliseerd voor iOS 7, sorteert strips automatisch

Comic Zeal is geoptimaliseerd voor de iPad, en sorteert voortaan strips automatisch door de serienaam uit de bestanden te halen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Comic Zeal iPadDe bekende stripverzamel-app Comic Zeal is na een update gehuld in een compleet nieuw uiterlijk voor iOS 7. Bij slechts een nieuwe skin voor de app heeft ontwikkelaar Bitolithic het echter niet gelaten: ook een reeks nieuwe functies moeten Comic Zeal frisser en handiger maken dan voorheen. Bij geïmporteerde strips wordt bijvoorbeeld de bestandsnaam geanalyseerd om te ontdekken bij welke serie hij hoort. X-Men-strips worden hierdoor allemaal automatisch gesorteerd onder het kopje ‘X-Men’.

Eenmaal gesorteerd in een serie is het mogelijk om in Comic Zeal alles in één serie aan te passen. Je kunt bijvoorbeeld een gehele stripreeks markeren als Manga, waarna de app je alles van rechts naar links laat lezen.

Comic Zeal is een strip-applicatie voor de iPad en iPhone, waarin je comics kunt importeren via iTunes of Wi-Fi. Door de uitgebreide importmogelijkheden, de optie om je comics te taggen en een duidelijke interface is Comic Zeal één van de meest grondige apps in zijn soort.

Downloaden: Comic Zeal (€4,49, universeel, iOS 6.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juli 2014, 23:11
Categorie Uncategorized
Onderwerpen comics, strips

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.