CloudMagic maakt functies van Pro-abonnement gratis

De mailapp CloudMagic schaft het eerder aangekondigde in-app abonnement weer af. Vanaf nu kun je gratis van alle Pro-functies gebruik maken.

CloudMagic iPhone iPad e-mailBegin dit jaar kondigde CloudMagic nog een betaald Pro-abonnement aan, om een onbeperkt aantal mailadressen te synchroniseren tussen apparaten. Op die beslissing is de mailapp teruggekomen. Dankzij een update kun je vanaf nu zonder in-app aankoop je e-mailaccounts en instellingen synchroniseren. Ook andere Pro-functies in CloudMagic zijn nu voor iedereen beschikbaar.


CloudMagic mailaccounts screenshotAls je gebruik maakt van meerdere e-mailadressen is het handig als je op elk apparaat toegang hebt tot je mailbox. CloudMagic synchroniseert meerdere mailaccounts, zodat je op al je iDevices je e-mails kunt bekijken en versturen. Voorheen moest je €4,99 betalen om van deze functie gebruik te kunnen maken. Nu hoef je enkel nog in te loggen om op het gewenste apparaat bij je mails te kunnen.

Daarnaast is het automatisch downloaden van bijlagen in de achtergrond voor iedereen beschikbaar. Deze functie zit ook standaard in andere iOS-apps en behoorde voorheen tot de Pro-functies van CloudMagic. De optie voorkomt dat je lang moet wachten om bijlagen van e-mails te bekijken in de app. Het op afstand wissen van je accountgegevens, wanneer bijvoorbeeld je iPhone of iPad is gestolen, is nu ook voor elke gebruiker beschikbaar gekomen.

De stap van CloudMagic om de Pro-functies gratis te maken is niet zo vreemd. Met veel concurrenten, zoals Mailbox, kon je al langer gratis je e-mailaccounts synchroniseren tussen apparaten. Door het afschaffen van het in-app abonnement kun je naast het gratis downloaden van de mailapp nu dus ook zonder te betalen gebruik maken van alle functies.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 april 2015, 11:13
Categorie Apps
Onderwerp cloudmagic

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.