Mailapp CloudMagic introduceert CloudMagic Pro met in-app abonnement

De mailapp CloudMagic heeft een in-app abonnement geïntroduceerd. Met CloudMagic Pro kun je ondermeer je accounts synchroniseren tussen devices en een onbeperkt aantal e-mailadressen toevoegen.

Beste mailapps iOS CloudMagicDe gratis mailapp CloudMagic heeft een Pro-abonnement toegevoegd in de laatste update. Voor €4,99 per maand mag je een onbeperkt aantal mailadressen toevoegen en worden je instellingen tussen alle apparaten gesynchroniseerd. Je hoeft op een ander iDevice hierdoor alleen nog maar in te loggen om toegang te krijgen tot al je eerder geconfigureerde mailaccounts.

CloudMagic Pro is een optioneel abonnement binnen de app. Sluit je dit abonnement niet af, dan kun je de app nog steeds als vanouds gebruiken. Je mist dan alleen de functies die exclusief voor Pro-abonnees bedoeld zijn. Zo kunnen alleen Pro-gebruikers bijlagen in de achtergrond downloaden. Is je iPhone of iPad gestolen? Dan kun je met de abonnementsdienst je maildata op afstand verwijderen.

Een aantal van de abonnementsfuncties die CloudMagic Pro biedt, zijn kosteloos bij de concurrentie te gebruiken. Mailbox laat je bijvoorbeeld al veel langer je ingestelde mailadressen synchroniseren via een account. Daarnaast zijn veel van de Pro-functies, zoals downloaden van in de achtergrond, standaard in andere iOS-apps.

Dit zijn de Beste e-mail apps voor iPhone en iPad..

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 januari 2015, 19:14
Categorie Apps
Onderwerp cloudmagic

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.