clockety

Clockety maakt van je iPhone een projectieklok

Clickety is een accessoire waarmee je van de iPhone-camera een projectieklok maakt. De flitser zorgt daarbij voor de projectielamp.

clockety-demo

Opeens werden ze populair en net zo snel verdwenen ze weer: projectieklokken voor in de slaapkamer. Je kon daarmee het tijdstip op het plafond projecteren, zodat je liggend in bed meteen kon zien hoe laat het was. De Clockety borduurt voort op dat idee: dit is een accessoire dat je op de lens van de iPhone-camera klikt. Zo kun je tussen je oogharen door gluren naar het tijdstip, zonder dat je de iPhone van het nachtkastje hoeft te pakken.

clockety

De Clockety maakt voor de projectie gebruik van de flitser van de iPhone. Je hoeft niet bang te zijn dat daardoor de batterij snel leeg gaat, want de tijd wordt pas geprojecteerd als je een tikje op de iPhone geeft. Je kunt ook ervoor kiezen om de klok op een vooraf ingesteld tijdstip te projecteren.

clockety-projectie

Wil je ook wel zo’n projector, dan moet je meedoen aan de Indiegogo-campagne waar 10.000 dollar voor nodig is. Je betaalt slechts 15 dollar voor het opzetstukje. Echt storm loopt het nog niet: van de 10.000 dollar is op het moment van schrijven nog maar $259 opgehaald.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 januari 2015, 21:56
Categorie Accessoires
Onderwerp klok

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.