iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was donderdag 8 januari 2015

In iCulture Vandaag lees je over het feit dat de iPod shuffle opeens moeilijk te krijgen is en dat Evernote een nieuwe app uit heeft.

iCulture Vandaag logoTelkens als er een CES-beurs is met heel veel aankondigingen van andere bedrijven, is Apple toch een beetje aanwezig. Eerder was er het (toevallig?) gelekte verhaal over een MacBook Air met maar één usb-poort. En vandaag was er opeens het succesverhaal dat er nog nooit zoveel apps zijn verkocht als in januari 2015. Mensen gingen op Nieuwjaarsdag opeens heel veel apps aanschaffen. Goed hoor.

Alleen op iCulture

Nieuws

Accessoires

  • Met de Clockety maak je van de iPhone een projectieklok.
  • De Windblocker is een plopkap uit Friesland. Plopkap? Ja, je weet wel: zo’n schuimrubberen ruisonderdrukker.
  • Ook de landgenoten van Philips hadden iets aan te kondigen: met de Fidelio hoofdtelefoon heb je noise-cancelling via een Lightning-aansluiting.

Apps

Meer vandaag

mujo-gameApps die leuk zijn om nog even te noemen:

  • Pages (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - De tekstverwerker van Apple kreeg een update met prestatieverbeteringen en oplossingen voor problemen.
  • Numbers (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - En dat geldt ook voor de spreadsheet-app van Apple.
  • Keynote (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 11.0+) - Je kon het al raden: ook de presentatie-app van Apple kreeg een update.
  • MUJO (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 7.0+) - Deze game draait om het verzamelen van tegels en het wissen daarvan. Vernietig monsters met puzzels en goden. Zie afbeelding hiernaast. De game kreeg een update met wat nieuwe functies.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Deze dating-app kreeg uitgebreidere profielen en heeft nu on-demand dating.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 januari 2015, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.