Clipboard+ bevestigt je iPad aan een ouderwets klembord

De Clipboard+ is een speciaal klembord waar je de iPhone ook in kunt schuiven. Op deze manier kun je papieren en digitale notities tegelijkertijd met je meedragen.

Clipboard+ iPadDe iPad is een prima vervanger voor veel papieren schrijfmiddelen, maar lang niet iedereen heeft al afscheid genomen van het traditionele notitieblok. De Clipboard+ probeert het makkelijker te maken om je iPad en je papieren notities tegelijkertijd met je mee te dragen. Je schuift je iPad achterin dit klembord, waarna je hem kun omdraaien afhankelijk van wat je wil gebruiken. Het project bereikt bijna zijn einde op Kickstarter.

Er is ook een iPhone-versie van de Clipboard+. Dit is een klembord met bovenop een simpel bevestigingpunt om de iPhone vast te zetten. Op deze manier kun je bijvoorbeeld makkelijk notities van je iPhone op papier overschrijven.

Clipboard+ overzicht

Je kunt de iPad-versie van de Clipboard+ bestellen door 65 dollar te doneren op Kickstarter. Dit is inclusief verzendkosten naar Nederland of België. Voor het iPhone-klembord moet je minstens 45 dollar te doneren. Het geld wordt van je creditcard afgeschreven zodra de makers het beoogde minimumbedrag van 10.000 dollar hebben ingezameld. Of dit gaat lukken moet nog maar blijken: ze hebben nog 3.000 dollar te gaan, maar de deadline is al over vier dagen. Omdat het project snel afloopt, moet je er sowieso snel bij zijn om je potentiële bestelling te plaatsen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juli 2012, 16:06
Categorie Accessoires
Onderwerpen beschermhoes, clipboard, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.