Clickfree Transformer gebruikt vrije opslagruimte van iPhone

De Clickfree Transformer is een apparaat waarmee je de vrije opslagruimte op de iPhone of iPod kunt gebruiken om backups te maken en belangrijke bestanden op te slaan.

clickfree transformerClickfree heeft een accessoire gemaakt waarmee je lege opslagruimte op je iPod of iPhone kunt gebruiken voor het opslaan van belangrijke bestanden zoals e-mail en documenten. Je sluit de Transformer op een usb-poort van de computer aan en verbindt deze daarna met de iPhone. De Transformer gebruikt alleen de vrije ruimte en overschrijft niet je muziek en andere bestanden die al op de iPhone staan.

Bij het aansluiten wordt er meteen een backup gemaakt. Het schijnt zelfs dat het mogelijk is om met het apparaatje muziek en afspeellijsten van de iPhone naar de computer te kopiëren. De Transformer importeert ze meteen in iTunes.

De Transformer kost $50 en wordt gemaakt door Clickfree, een bedrijf dat nog meer usb-producten maakt. De Clickfree Transformer is geschikt voor Windows XP, Windows Vista en Mac OS X.

Meer info: Clickfree
Via: Gizmodo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 augustus 2009, 20:19
Categorie Accessoires
Onderwerp backup

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.