Clashem-icon

Clashem: is jouw korte stuntvideo beter dan die van anderen?

Met Clashem strijden korte filmpjes van 5 seconden tegen elkaar om de hoogste waardering. Met deze iPhone-app kun je zelf ook filmpjes met leuke stunts uploaden.

Heb je een toffe video van jezelf waar je de beste trucjes uithaalt en ben je benieuwd of anderen dat ook kunnen? Dan is de nieuwe app Clashem een uitkomst. In deze nieuwe app strijden korte filmpjes, waarin de meest bijzondere stunts uitgevoerd worden, tegen elkaar. Met een simpele Tinder-achtige veegbeweging laat je je waardering voor je favoriete filmpje blijken.

Clashem Clashem

Clashem: welk filmpje is het best?

Meteen bij het opstarten krijg je twee filmpjes voorgeschoteld die tegelijkertijd onder elkaar afgespeeld worden. Elk filmpje duurt slechts vijf seconden en wordt telkens opnieuw afgespeeld, tot je je favoriet gekozen hebt. In de app kom je de gekste filmpjes tegen, zoals een basketbal die vanaf onmogelijke afstanden in de basket gegooid wordt of de bekende dierenfilmpjes die je overal op het internet tegenkomt. De app houdt ook een ranglijst bij welke gebruikers de beste filmpjes hebben en je kunt met een paar simpele tikken op het scherm je eigen filmpje uploaden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 september 2015, 11:57
Categorie Apps
Onderwerp video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.