flick-kick-football

Flick Kick Football is Apple’s nieuwe gratis App van de Week

Flick Kick Football is Apple's gratis App van de Week. Hierin neem je met een simpele swipe-beweging de mooiste vrije trappen.

flick-kick-footballFans van arcade-achtige voetbalgames kunnen hun hart ophalen, want Flick Kick Football is Apple’s gratis App van de Week. Deze hoog gewaardeerde app – hij heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 ster in de App Store – is gratis tot en met 10 september 2015. Als je hem nu downloadt, bespaar je daar €1,99 mee. Wel bevat de app nog in-app aankopen voor verschillende landenpakketten. Zo koop je voor €0,99 een Italiaans thema, waardoor zowel de bal als de spelers in de Italiaanse kleuren gehesen zijn.

Vrije trappen nemen met een swipe

Flick Kick Football bevat verschillende speelmodi. In de game neem je vanuit allerlei hoeken vrije trappen met een simpele swipe-beweging op het scherm. Je kunt daardoor ook zeer gemakkelijk effecten aan de bal meegeven, waardoor de game een hoog pick-up-and-play-gehalte heeft. In de Arcade-mode moet je zoveel mogelijk punten verzamelen met een beperkt aantal levens, terwijl je in de Bullseye-mode op specifieke doelen moet richten. Daarnaast is er de mogelijkheid om het online op te nemen tegen andere tegenstanders. De game maakt daarbij gebruik van Game Center en is geoptimaliseerd voor de iPhone 6, iPhone 6 Plus en iPad.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.