ICS Clash of Clans update terreur iOS

Clash of Clans-update verbetert helden en clansysteem

Clash of Clans heeft in een update helden en het clansysteem verbeterd. Helden hebben speciale talenten en clans medeleiders.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

ICS Clash of Clans update terreur iOSSupercell Games heeft Clash of Clans van een flinke update voorzien, met daarin compleet nieuwe functies en aanpassingen voor de game. De grootste nieuwe toevoegingen zijn de heldentalenten: beide helden in het spel kunnen eens per dag een speciaal talent activeren om het tij te keren. Zo kan de barbarenkoning troepen sneller en sterker maken, terwijl de boogschutterskoningin onzichtbaar wordt voor je tegenstander. Het nieuwe talentensysteem kan vanaf level 5 worden gebruikt.

Het clansysteem van Clash of Clans gaat in de update ook op de schop: het is voortaan mogelijk om medeleiders te benoemen, die dezelfde rechten hebben als clanleiders. De nieuwe rang is alleen bedoeld voor spelers die de leider van een clan vertrouwd en leek hard nodig: een gebrek aan rangen betekende dat vrij veel spelers tot clanoudste werden benoemd, een positie waar snel misbruik van gemaakt kon worden. De mogelijkheden van clanoudsten zijn met de update dan ook teruggeschroefd.

De verdere lijst aan veranderingen in Clash of Clans is fiks, maar is vooral bedoeld om de gehele spelervaring te verbeteren. De schade van bepaalde troepen is veranderd, spreuken zijn getweakt en de prijs voor een boost is aangepast.

Downloaden: Clash of Clans (gratis, in-app aankopen, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:32
Categorie Apps
Onderwerpen clash of clans, game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.