Tumblr voor iOS ondersteunt mentions

Tumblr voor iOS ondersteunt na een update ook mentions. Door een @ voor een naam te zetten krijgt de ander een notificatie van je post.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Tumblr iconDe Tumblr iOS-app heeft een functionaliteit gekregen die we al lange tijd gebruiken op andere sociale netwerken: mentions. Door een @ voor de naam van een andere Tumblr-gebruiker toe te voegen, wordt er in je posts automatisch naar de betreffende persoon gelinkt. Vervolgens wordt de andere Tumblr-gebruiker op de hoogte gesteld van je bericht. Met de nieuwe optie probeert de iOS-app meer conversaties op het blognetwerk te bevorderen.


Tumblr mentionsMet de nieuwe app-toevoeging is de Tumblr-app nog iets socialer dan hij al was. Een andere Tumblr-gebruiker vanuit de app in het openbaar aanspreken was hiervoor alleen mogelijk als je een reactie op andermans post achterliet. Verwees je in een eigen artikel naar een vriend op Tumblr, dan was de ander zich daar pas van bewust als hij of zij het bericht toevallig tegenkwam.

Je kunt een andere blog mentionen bij het schrijven van een post, maar de nieuwe functie werkt ook bij een reblog. Zodra je een @-teken invoert zal de app verzoeken om een blognaam in te voeren, zodat de betreffende blogger op de hoogte wordt gesteld. Door dit ook bij reblogs mogelijk te maken, kun je snel vrienden op de hoogte stellen van een specifiek bericht.

Downloaden: Tumblr (gratis, universeel, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:32
Onderwerp tumblr

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.