ICS Clash of Clans update terreur iOS

Clash of Clans krijgt clan tegen clan-gevechten

Online strategiespel Clash of Clans heeft nu clangevechten op iPhone en iPad. Je kan nu gezamenlijk je clankasteel bewaken en plunderen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

ICS Clash of Clans update terreur iOSHet ontzettend succesvolle online strategiespelletje Clash of Clans heeft de grootste update ooit gekregen. Dat zegt ontwikkelaar Supercell over de game waarin je een vikingdorp bouwt en de dorpen van andere spelers verovert. In de nieuwste update wordt doorgebouwd op de teams die je met andere spelers kan vormen. Voortaan kan je met je hele clan vechten tegen andere clans. Daarin veroveren spelers gezamenlijk de basis van de andere clans.


Clanoorlogen zijn anders dan de normale plunderingen die je doet bij andere spelers. Je zet niet alleen voet bij een vijandelijke basis en rooft het dan leeg. En je kan ook niet zelf worden bestolen van grondstoffen, je schild of trofeën.

Wat er wel op het spel staat, is een bonusbuit van de clan zelf. De clan die aan het eind van een clanwar de meeste sterren heeft, wint. Dat team wint de buit. Bij een gelijkspel of verlies, is die buit aanzienlijk minder groot. De update zorgt er ook voor dat het clankasteel gerenoveerd kan worden na gevechten – iets waar je als clan natuurlijk de nodige grondstoffen en geldstukken in zal moeten steken. Clangevechten in Clash of Clans zijn beschikbaar als je clan over meer dan tien leden beschikt.

Aansluitend is nieuw dat je het clankasteel nu naar level 6 kan brengen. Hoe hoger het level van het kasteel, hoe meer buit je kan opslaan. Eerder dit jaar kreeg Clash of Clans een update met verbeterde helden en een vernieuwd clansysteem. Ook bracht Supercell ondertussen het ook al populaire en vergelijkbare Boom Beach uit.

Downloaden: Clash of Clans (gratis, in-app aankopen, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
3 oktober 2019 om 12:21
Onderwerp
Categorie
Apps
10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.