Chinese iPhone-killer AV-P688 nu wereldwijd verkrijgbaar

De CECT P168 is vanaf nu in verschillende webwinkels verkrijgbaar. Deze goedkope kloon van de iPhone heeft wel bespaard op scherm en bediening.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

CECT P168Op internet is vanaf nu een ‘high quality copy unlocked iPhone AV-P688‘ verkrijgbaar. Verschillende webwinkels hebben de imitatie-iPhone in het assortiment opgenomen en verkopen het voor ongeveer $200. In werkelijkheid blijkt het niet om een apparaat met multitouch-bediening te gaan, maar vindt de bediening plaats via vier knoppen en een homeknop onder het scherm. Als dit model bekend voorkomt: dat klopt. Het blijkt bij de AV-P688 te gaan om de CECT P168, waar we al wel vaker over hebben geschreven.

Ondanks het feit dat de P168 een goedkope imitatie van de iPhone is, zitten er toch ook wel wat interessante functies in. Zeven uur spraaktijd, 340 uur standbytijd en een ingebouwde 2 megapixel-camera zijn niet slecht, hoewel je bij aankoop goed moet opletten of je geen model met 1,3 megapixel camera krijgt aangesmeerd. Er zit 1MB intern geheugen in, een uitbreidingsslot voor geheugenkaartjes, en er zit (logisch) geen simlock op.

Mocht het je al zijn opgevallen dat het scherm er wat flets en onscherp uitziet: dat klopt. De schermresolutie is maar 220 x 176 pixels in plaats van 480 x 320 pixels bij de iPhone.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2009, 21:14
Categorie iDevices
Onderwerpen alternatieven, china, unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.