Chewbacca iPhone-case heeft een dunne laag kunstbont

Accessoiremaker PowerA heeft een viertal nieuwe iPhone-cases gebaseerd op Star Wars uitgebracht. Opmerkelijk zijn de gelimiteerde edities, waarin bijvoorbeeld Chewbacca met bont wordt afgebeeld.

Star Wars casesAccessoiremaker PowerA heeft een aantal nieuwe Star Wars iPhone-cases geïntroduceerd die later dit jaar verkocht zullen worden. Hoewel de iPhone-cases met postertekeningen wellicht niet iedereen zullen wegblazen, zijn de gelimiteerde R2-D2- en Chewbacca-cases wel erg interessant. Zo heeft R2-D2 gedetailleerde graveringen en heeft de Chewbacca-case een dunne laag kunstbont om hem harig te maken.

Star Wars caseVolgens iLounge komt PowerA ook nog met gelimiteerde Darth Vader en C-3PO iPhone-cases, maar deze zijn niet op de website van de accessoiremaker terug te vinden. Ook deze cases zullen speciale graveringen hebben om details beter in beeld te brengen.

De gelimiteerde iPhone-cases worden later dit jaar door PowerA verkocht voor 40 dollar, terwijl de gewone cases met Star Wars-afbeeldingen 30 dollar zullen kosten. Wanneer de cases dit jaar precies zullen verschijnen is nog niet duidelijk.

PowerA is zeker niet het eerste bedrijf dat iPhone-cases van Star Wars maakt: in mei zagen we nog een opmerkelijke case voorbijkomen, waarin Han Solo met carboniet is ingevroren. Een jaar geleden maakten mensen nog een soortgelijke case met Steve Jobs. PowerA heeft echter een licentie bij LusasArts, waardoor de cases het officiële Star Wars-stempel meedragen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juni 2012, 17:57
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, star wars

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.