Chat Perf laat je iPhone geuren produceren

De Chat Perf is een nieuw iPhone-accessoire die het mogelijk maakt om geuren via een bepaalde app te produceren.

Chat PerfDe Japanse Chat Perf is een nieuw iPhone-accessoire die op commando geuren kan produceren. Hierdoor kan je tijdens het kijken van een film waarin kaarsen branden deze kaarsen ook zelf ruiken, of kun je een geur meesturen met een bepaalde nieuwsbrief. Het accessoire is echter in staat om maar één geur tegelijkertijd te bevatten, waardoor je hem moet herladen om andere geuren te ruiken.

In de Chat Perf zit een parfumspray, die kan worden geactiveerd door een app op de iPhone via de 30-pins connector. Gebruikers moeten zelf een parfumtank in het accessoire stoppen. De makers denken dat het accessoire op een aantal manieren gebruikt kan worden. Zo kun je de geur van een scène in een game ruiken terwijl je speelt. In extreme gevallen kan een idool volgens de makers zelfs tanks met zijn zweet uitdelen vlak voor een concert.

De Chat Perf lijkt zich op het moment te beperken tot een gelimiteerd aantal situaties. Je kunt maar één geur tegelijkertijd in het accessoire stoppen, waardoor je met de hand die ene geur er in moet stoppen die je op dat moment wil ruiken.

De Chat Perf is dit najaar verkrijgbaar voor 4980 yen, omgerekend ongeveer 49 euro. Het is nog niet duidelijk of hij via een Europees verkooppunt ook aangeboden zal worden.

Via Rocket News 24.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 oktober 2012, 22:19
Categorieën Accessoires, Achtergrond
Onderwerp chatten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.