CEO AT&T bevestigt 3G iPhone 2.0 voor 2008

CEO Randall Stephenson van AT&T heeft tijdens een toespraak bevestigd dat Apple volgend jaar een 3G iPhone gaat uitbrengen. De prijs daarvan zal worden gedicteerd door Apple.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone7.jpgNa maanden speculatie heeft de CEO van AT&T nu bevestigd wat we eigenlijk al wisten: een 3G-versie van de iPhone, die volgend jaar beschikbaar komt. Volgens Bloomberg heeft Randall Stephenson van AT&T het nieuws gisteren laten lekken, op een bijeenkomst van de Churchill Club in Santa Clara, Californië. “You’ll have it next year”, vertelde Stephenson tegen het publiek, om eraan toe te voegen dat Apple zal dicteren wat de prijs van de iPhone 2.0 zal gaan worden.

Verdere details wilde Stephenson niet geven. Maar Steve Jobs zei eerder, dat een 3G iPhone eraan komt als verbeterde batterijtechnologie het haalbaar maakt. We kunnen dus in ieder geval een betere batterijduur verwachten – op voorwaarde dat je UMTS niet voordurend ingeschakeld houdt.

De speculaties over een 3G iPhone begonnen al op het moment dat de huidige iPhone werd aangekondigd. Jobs bleef standvastig beweren dat 3G de batterij te snel zou leegzuigen. De eerste iPhone werd aangekondigd op de MacWorld-conferentie in januari 2007 en de kans is groot dat de opvolger ook op MacWorld zijn debuut beleeft.

Met dank aan Ronald voor de submit!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juni 2008, 5:42
Categorie iDevices
Onderwerp 3G

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.