Cavity Case: iPhone-case voor pinpas, sleutels, spiegel en pen

De Cavity Case is een iPhone-hoes met ruimte voor je bankpassen, sleutels, een spiegel, een pen en bijvoorbeeld een aansteker.

Cavity CaseWe zien geregeld iPhone-cases voorbijkomen die ook gebruikt kunnen worden als portemonnee. De Cavity Case doet hier een schepje bovenop: naast je bankpassen kun je hier namelijk ook je sleutelbos in passen. Hierdoor hoef je enkel nog je iPhone in je zak te steken als je de deur uitloopt. Of dit de moeite voor je waard is, moet alleen nog maar blijken: met de case wordt je iPhone namelijk een vrij log apparaat.

De Cavity Case is niet alleen een plek voor je sleutels en bankpassen: de iPhone-hoes kan ook de afstandsbediening bij je autosleutels verbergen. Daarnaast zit er in de case een pen en een spiegel voor alledaags gebruik. Heb je geen auto, dan kun je in de ruimte voor de afstandsbediening ook iets anders verbergen. Zo past er bijvoorbeeld een aansteker in.

Hoe groot de case precies is, zeggen de makers niet. Op foto’s lijkt hij echter minstens twee keer zo dik als bijvoorbeeld de iPhone 4. Hij past nog steeds in je zak, maar je moet het dan niet vervelend vinden dat het geheel een stuk lomper is dan je gewend bent van enkel je iPhone. Door op Indiegogo minstens 54 dollar (inclusief verzendkosten) te doneren, ben je van een Cavity Case verzekerd zodra het project zijn beoogde 50.000 dollar heeft ingezameld. Lukt dit niet, dan wordt er geen geld van je creditcard gehaald.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 november 2012, 22:22
Categorie Accessoires
Onderwerpen case, indiegogo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.