Casellet: stevige iPhone 4-case als portemonnee

De Casellet is een iPhone-case voor de iPhone 4 en iPhone 4S die tegelijkertijd te gebruiken is als portemonnee. Omdat de case volledig afsluit, ziet niemand dat je geld er in verstopt zit.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

CaselletOp Kickstarter is een iPhone-case opgedoken die een extra vak aan de achterkant bevat. In de Casellet verberg je onder andere bankpassen en papiergeld, zodat je niet langer je portemonnee mee hoeft te nemen. Omdat de case volledig afsluit, ziet niemand dat je geld en bankpassen erin verborgen zitten. Lukt het de ontwerper om in de komende drie weken het totaalbedrag van 22.000 dollar in te zamelen, dan krijgen alle donateurs een Casellet thuisgestuurd. Wat voor case je precies krijgt is afhankelijk van je donatie. De Casellet past om de iPhone 4 en iPhone 4S.

Casellet is niet de eerste iPhone-case die als portemonnee functioneert: eerder deze maand schreven we nog over de iPhone Wallet, een leren portemonnee die tevens als telefoonhoes werkt. De BookBook is nog een alternatief. Waar de meeste portemonnee-cases echter uit leer bestaan, is de Casellet gemaakt uit polycarbonaat. Hierdoor overleeft hij makkelijker een kleine valpartij of een paar krasjes.

Casellet

Veel past er alleen niet in de Casellet: volgens de ontwerper is er slechts ruimte voor drie pasjes in de portemonnee en briefgeld moet meerdere keren worden opgevouwen. Daarnaast is er geen vaste plek voor kleingeld in de case te vinden. Het zorgt er wel voor dat de case uitermate compact is en je iPhone niet al te groot maakt, maar voor bezitters van een breed scala aan pasjes en muntjes is het wellicht geen handig alternatief.

Heb je interesse in een Casellet, dan kun je hem alvast voorbestellen door 55 dollar of meer te doneren aan het project op Kickstarter. Voor 60 dollar krijg je in plaats van een roestvrij stalen achterkant eentje gemaakt van hout. De 100 meest enthousiaste donateurs krijgen bij een donatie vanaf 115 dollar een Casellet met gegraveerde initialen en een serienummer tussen de 1 en de 100. Het geld wordt pas van je rekening afgeschreven wanneer de ontwerper zijn beoogde 22.000 dollar heeft verzameld en het project kan afronden. Op het moment moet hij nog ongeveer 18.000 dollar, waar hij nog drie weken de tijd voor heeft.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 november 2011, 20:25
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, portemonnee

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.