CableJive: twee iPhones tegelijk opladen

CableJive heeft een kabeltje uitgebracht waarmee je twee iPhones tegelijk kunt opladen. De Dualink heeft twee dock-connectors, geschikt voor iPhone of iPod.

duallink iphoneAccessoiremaker CableJive heeft een oplossing bedacht om twee iPhones tegelijk op te laden. Ideaal voor mensen zoals Steve Wozniak, die een tijdje geleden beweerde altijd met twee iPhones op zak te lopen, voor als de batterij leeg zou raken. De DuaLink van CableJive heeft aan de ene kant een usb-stekker en aan de andere kant twee dock-connectors. Je kunt ermee opladen en synchroniseren. De kabel is geschikt voor iPhones en iPods en kost 26 dollar (verzendkosten worden pas zichtbaar als je een bestelling plaatst). In de kabel is een tweepoorts usb 2.0-hub verwerkt. De kabel is gemaakt van dikker materiaal dan het standaard usb-kabeltje dat je bij de iPhone krijgt geleverd; je krijgt er dan ook levenslange garantie op.


CableJive brengt ook superkorte kabeltjes op de markt, zogenaamde iStubz. Daarmee heb je een miniatuurkabeltje bij de hand, die nooit in de knoop raakt.

Meer info: CableJive

duallink

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.