iPhone 3GS met 20 procent korting in Italiaanse supermarkt

Bij de Italiaanse supermarkt Galassia kun je terecht voor iPhones met 20% korting. Er zit echter wel een voorwaarde aan: de 120 tot 140 euro korting moet je in de supermarkt zelf weer besteden.

iphone koopjeEr is altijd wel een goede reden te verzinnen om naar Italië te gaan: een stedentrip, wintersport of misschien wel om een iPhone te kopen. Onze collega’s van iSpazio hebben een mooie aanbieding gevonden waarbij je 20% op de aankoopprijs kunt besparen. De 32GB iPhone 3GS kost 699 euro bij de winkels van Galassia, maar wie lid is van de Carta Club krijgt een tegoedbon van 139,80 euro die je vrij kunt besteden in de supermarkt. Dat is ook meteen het groote minpunt: de korting wordt niet contant uitgekeerd, dus je zult heel wat flessen olijfolie of pakken espresso moeten kopen om de korting te incasseren.

Bij de 16GB iPhone 3GS betaal je 599 euro en krijg je een kortingsbon van 119,80 euro. De actie loopt tussen 25 en 30 januari en de kortingsbon moet je inwisselen tussen 1 en 14 februari. Voor de gewone kopers misschien iets teveel werk, maar voor de echte koopjesjagers juist een uitdaging. Voor de niet-ingewijden: in Italië zijn de iPhones simlockvrij en daarom aantrekkelijk om te kopen.

Meer info: iSpazio

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 januari 2010, 9:57
Categorie Providers
Onderwerpen italië, korting, supermarkt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.