Buff Labs: gooi een baksteen op je iPhone

Buff Labs is een nieuwe aanbieder van screenprotectors. Om te laten zien hoe goed de beschermfolie is, gooien ze een baksteen op een iPhone.

buff screenprotectorAccessoiremaker Buff Labs is nog maar pas begonnen, maar weet al wel hoe je publiciteit kunt krijgen. Ze maakten een filmpje waarin ze een baksteen op een iPhone laten vallen. Het filmpje laat zien hoe sterk de transparante plakfolie voor de iPhone is, die ze op de markt brengen. De folie houdt krassen tegen, maar kan ook een koffiemok of een hamer aan. De screenprotector houdt het allemaal tegen, dankzij een ingenieuze screenprotector die uit vier lagen bestaat.

Eén van de lagen kan luchtbellen vrijlaten, een tweede laag absorbeert schokken, een derde laag verspreidt de schokken over een groter oppervlak en een vierde laag is stretch-bestendig. De screenprotectors zijn nog niet in de winkel te koop, maar ze zouden wel via eBay verkrijgbaar zijn voor een prijs tussen de 20 en 30 dollar. Buff Labs schijnt nog op zoek te zijn naar distributiepartners.

Hieronder zie je nog een ander filmpje, gemaakt door een Aziatische website, die nog veel meer foto’s heeft:

Je kunt de iPhone zelfs als snijplank voor een krop sla gebruiken:

Het loopt trouwens niet altijd goed af:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 april 2012, 10:30
Categorie Accessoires
Onderwerp screenprotector

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.