Broek met iPad-opbergzak blijkt lastig te vinden

Een broek met opbergzak die groot genoeg is om een iPad 2 op te bergen, blijkt moeilijk te vinden. De meest broekzakken zijn niet diep of niet breed genoeg voor de iPad.

ipad-broekEen iPad is eigenlijk best onhandig als je je handen vol hebt. Je kunt de iPad onder je arm klemmen, maar broekzakken zijn vaak te klein om de iPad er even in te stoppen. Daar is nu een antwoord op gevonden: de website Tactical Pants ging op zoek naar broeken waarin je de iPad wél kunt opbergen. Meest geschikt was de Blackhawk’s Warrior Wear Pants, een broek met een opbergvak ter grootte van een iPad. Helaas zul je moeite moeten doen om deze broek te kopen, want de fabrikant heeft ze uit het assortiment gehaald. Onhandig is dat je met deze broek aan niet kunt gaan zitten, want de opbergzak zit precies ter hoogte van je knie.

De broeken van Kitanica zijn ook erg geschikt; daarbij heb je een kontzak die groot genoeg is om een iPad op te bergen. Ook hier is het advies om niet te gaan zitten met de iPad op zak. Andere broeken hebben zakken die vaak niet breed of niet diep genoeg zijn, waardoor de iPad niet past of grote kans heeft dat ‘ie eruit vliegt.

Vrouwen die hun iPad mee willen nemen kunnen trouwens de iDress aanschaffen, een jurk met een flinke buidelzak die groot genoeg is voor de iPad. Die komt – hoe kan het ook anders – uit het land van de kangoeroes, Australië.
broek ipad zakken

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 mei 2011, 21:22
Categorie Accessoires
Onderwerp ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.