brando-batterijhoes-iphone-6

Brando maakt uitschuifbaar toetsenbord voor iPhone 6

Brando heeft een uitschuifbaar toetsenbord voor de iPhone 6 uitgebracht. Voor 40 dollar tik je tekst een stuk sneller.

brando-iphone-6-keyboardJe bent van plan om je gloednieuwe iPhone 6 als een mini-laptop te gebruiken? De bedenkers van het Ultra-thin Slide-out Bluetooth Backlight Keyboard hebben daar al rekening mee gehouden. De naam van dit toetsenbord voor de iPhone 6 legt al precies alle eigenschappen uit. Hij is superdun, uitschuifbaar, werkt met Bluetooth en de toetsen zijn verlicht in het donker. Voor 39 dollar haal je eentje in huis.


Het toetsenbord is tegelijk een beschermhoes voor de iPhone 6. Na het insteken van de iPhone gaat de toetsenbordverlichting automatisch aan, zodra je een knop aanraakt. Veel andere toetsenborden hebben we nog niet gezien voor de iPhone 6, dus als je snel iets nodig hebt om voor je werk of opleiding lange stukken tekst te typen, kan dit dé oplossing zijn. Onderstaande afbeelding laat zien hoe dun het toetsenbordje is.

brando-toetsenbord-iphone-6-details

Maar misschien is het eigenlijk veel slimmer om een van de vele alternatieve iOS 8-toetsenbordjes te proberen, want die laten je sneller typen dan je gewend was. Vooral als je Engelse teksten tikt, is de tekstvoorspelling van apps zoals SwiftKey fenomenaal. Of probeer eens met je stem: sinds iOS 8 zit er een Nederlandse dicteerfunctie op jouw iPhone.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.